Nieuws

Fijne feestdagen

Groenlinks Moerdijk wenst u gezellige kerstdagen toe en een goed en duurzaam 2020

Groenlinks Moerdijk wenst u gezellige kerstdagen toe en een goed en duurzaam 2020!

GroenLinks Moerdijk zoekt nieuwe bestuursleden

Nu een groene gemeente niet langer een optie maar een noodzaak is, is een sterk bestuur voor GroenLinks Moerdijk belangrijker dan ooit. We zoeken daarom per januari 2020 een voorzitter en een secretaris die uiteraard worden ondersteund door onze actieve leden, digitale media manager en de overige bestuursleden.

Lees verder

Zinvolle opruimactie zwerfvuil in Oudemolen

Opruimers bij de molen in Oudemolen

Afgelopen zaterdag kwamen een achttal vrijwilligers bijeen op de Oudemolensedijk in Oudemolen om deel te nemen aan een opruimactie georganiseerd door GroenLinks Moerdijk. De derde alweer dit jaar.

Lees verder

Filmavond in De Schuur

Ruim veertig bezoekers kwamen afgelopen vrijdag (4 oktober 2019) naar de door GroenLinks Moerdijk georganiseerde filmavond in theater De Schuur in Zevenbergen. Op het programma stond een documentaire over bijen; “More than honey”.

Lees verder

Geslaagde opruimactie zwerfvuil in Willemstad

Afgelopen zaterdag, 31 augustus, kwamen een tiental vrijwilligers bijeen op de carpoolplaats aan de Malthaweg in Willemstad om deel te nemen aan de tweede opruimactie georganiseerd door GroenLinks Moerdijk.

Lees verder

De strijd van de milieukrijgers

Zaterdag 29 juni 2019 was de dag waarop de opwarming en de verdere vervuiling van de aarde een halt werd toegeroepen. Een team van onverschrokken milieukrijgers verzamelden zich bij de Knip in Zevenbergen om een start te maken met het schoonmaken van dichtgeslibde infrastructurele aderen van aankomend metropool Zevenbergen. Zoals vaak bij een strijd die meerdere jaren zal gaan omvatten, werd het begin gemaakt door een kleine groep mensen met daarbij de stille hoop op een aankomend vliegwieleffect; dat een volgende keer zich meer milieukrijgers zullen aanmelden.

Lees verder